Irinel Columbeanu este susținut financiar de fiica sa, Irinuca, după cum a dezvăluit recent într-un podcast. Fostul soț al Monicăi Gabor recunoaște că Irina, fiica lui, îi trimite bani din America.

De câteva luni bune, fostul milionar de la Izvorani se află într-un azil din Ghermănești din cauza problemelor de sănătate, dar și a celor financiare.

Directorul centrului din Ghermănești, Ion Cassian, spune că Irinel Columbeanu are datorii la azil, însă nu se gândește să-l dea afară. Fostul milionar are o pensie de 2.000 de lei, iar taxa la azilul de la Ghermăneşti costă 7.000 de lei lunar.

Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui. Iar când era la noi, Zina Dumitrescu mă ruga să îi cumpăr prăjituri. Meniul ei preferat era de cartofi prăjiți cu carne de pui.

Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar, asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi, cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei”, a declarat Ion Cassian.

Columbeanu recunoaște că Irinuca, fiica lui, îi trimite bani din America. Tânăra s-a angajat chelneriță într-un restaurant din Los Angeles.

 „Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat. Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză

Irinel Columbeanu a rămas fără toată averea. „Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.

Foto Facebook