Pilotul de raliuri Daniel Onoriu, nepotul celebrei Gabi Luncă și al acordeonistului Ion Onoriu, se află în arest pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a încălcat ordinul de protecție primit de soția sa, Isabela. Din păcate, starea sa de sănătate este una precară și a slăbit enorm de când este închis.

Rudele lui Daniel Onoriu încearcă din răsputeri să îl scoată pe pilot din arest, cât mai repede cu putință. Familia și managerul acestuia susțin că starea bărbatului s-a înrăutățit în spatele gratiilor și are nevoie urgentă de îngrijiri medicale.

„Am fost la Daniel, l-am văzut și, ce să mai spun: doar vocea i-a mai rămas neschimbată. În rest, este total schimbat, e alt om. A slăbit, cred că are 55 de kilograme. Este trist, dezamăgit și nedreptățit. Din păcate, în ultimul an, Daniel a trecut prin tot felul de încercări.

Acum este șocat pentru că este în arest de peste 30 de zile din cauza soției lui. Sigur că el a greșit pentru că a fost obraznic în exprimare, i-a trimis tot felul de mesaje la nervi. În felul acesta, Daniel s-a ales cu ordin de restricție, pe care l-a încălcat mergând după soția lui să-i ceară să-l ierte , să se împace!”, a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro

Câți bani cere după 6 ani de mariaj

Soția cunoscutului pilot de raliu are pretenții financiare uriașe la divorț. Isabela Onoriu și-a angajat avocați și prin intermediul lor speră ca la partaj să primească mai mult de jumătate din averea vedetei.

"Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult! Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a mai declarat Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel.

Foto FACEBOOK