România a fost reprezentată în Qatar, la Campionatul Mondial de Fotbal, de arbitrul Istvan Kovacs, care a fost rezervă la nu mai puțin de opt meciuri.

Printre partidele la care Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă se numără și meciul de deschidere a Campionatului Mondial, dintre Qatar și Ecuador (scor 0-2), dar și partida câștigată de Portugalia în optimi cu 6-1 în fața Elveției.

Potrivit unui anunț al celor de la FIFA, Istvan Kovacs nu va mai fi delegat la niciun meci de la Campionatul Mondial din Qatar, astfel că el se va întoarce în România. Însă nu o va face cu mâna goală!

Potrivit presei sportive, românul a primit 70.000, sumă fixă, doar pentru că a mers în Qatar, iar la aceștia bani se mai adaugă încă 2.500 de euro pentru fiecare meci la care a fost rezervă. Astfel, arbitrul a primit 90.000 de euro pentru perioada petrecută la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022!

Iată mai jos lista cu meciurile la care Istvan Kovacs a fost rezervă la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar din 2022:

Qatar – Ecuador

Uruguay – Coreea de Sud

Mexic – Argentina

Spania – Germania

Ecuador – Senegal

Arabia Saudită – Mexic

Croaţia – Belgia

Portugalia – Elveţia