Simona Halep ar putea strânge o avere în Dubai, în ciuda faptului că este suspendată pe o perioadă de patru ani, este de părere Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir a făcut noi declarații cu privire la situația Simonei Halep, care a vândut tot ce avea în România și s-a mutat la Dubai. În ultima lună, sportiva din Constanța și-a vândut pentru 10 milioane de euro două vile pe care le deținea la Snagov, respectiv în București.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că sportiva noastră ar putea câștiga cel puțin 1 milion de euro pe an, în Dubai, fără prea mare bătaie de cap.

”Halep ar putea câștiga cel puțin 1 milion de euro pe an”

Simona Halep ar putea antrena copiii miliardarilor din Dubai. Miticp Dragomir e ferm convins că un miliardar ar da și 100.000 de euro pe an ca să joace tenis cu ea, fiind fost lider mondial la tenis.

E tânără și are destui bani. Dacă ești patriot ce? Aici stai când e clima bună și te duci acolo din noiembrie până în martie. Să stea în Dubai. Lasă să zică lumea de ea. E o doamnă. Eu am cunoscut-o. Mai bine că s-a dus acolo pentru că se mai liniștește și nu mai citește toate răutățile. Noi suntem poporul dracu’. E bine că a fugit de răutatea românilor, categoric. Eu o felicit. Bravo ei. Te duci unde e bine.

Acolo se câștigă și bine. Poate să antreneze copiii miliardarilor și să facă bani. Eu dacă m-aș duce acolo și nu aș fi milionar în 2 ani să mă pună la zid. Un miliardar ar da și 100.000 de euro pe an să joace tenis cu ea. (Ilie) Năstase a jucat tenis cu președintele Americii, cine nu ar fi vrut? Așa și cu Halep.

Ea a fost pe primul loc în lume. Dacă ar avea un management bun în spate, Halep ar putea câștiga cel puțin 1 milion de euro pe an timp de 25-30 de ani de acum în colo. Dacă m-aș duce acolo și aș avea bani pentru presă. Pun pariu că aș găsi 3 miliardari care să dea copiii la antrenament cu Halep pe cel puțin 1 milion de euro și aș face și eu 1 milion pe lângă ea”, a spus recent Dumitru Dragomir în cadrul podcastului „Max Profetiile lui Mitica” .

Pe data de 12 septembrie 2023, Agenția Internațională de Integritate în Tenis a anunțat verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep: suspendare pentru patru ani din orice activitate sportivă, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022.

Foto FACEBOOK