Victor Cornea (29 de ani, 76 ATP la dublu) a vorbit deschis despre relația cu artista Andreea Bălan (39 de ani). Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cântăreața și tensimenul au fost la începutul relației discreți, însă la scurt timp și-au asumat legătura public.

Victor Cornea, care ocupă locul 76 ATP, la dublu, a dezvăluit să este foarte fericit și liniștit alături de vedetă, ba chiar i-a transmis și un mesaj de dragoste.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. - râde)! 

Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. - pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. 

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a declarat Victor Cornea, potrivit Digi Sport.

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a vorbit deschis despre relația cu Victor Cornea. Fosta componentă a trupei Andre a precizat că nu o deranjează diferența de vârstă dintre ei, de aproape zece ani.

"Sunt foarte fericită și împlinită! Am tot ceea ce îmi doresc și este foarte importantă sănătatea familiei mele, a fetițelor, a mamei mele, a mea și, în rest, Dumnezeu ni le dă pe toate. În ultimii ani am fost liniștită, pentru că m-am echilibrat eu cu mine.

În ultimii doi ani, nu prea am mai vorbit de viața personală, pentru că am considerat că trebuie să-mi iau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine.

Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine. Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca suflet sunt tânără și mă comport copilărește.

M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc", a spus Andreea Bălan

Foto Facebook