Fără doar și poate, Kylian Mbappe este unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care îi are această planetă.

Starul lui PSG, care joacă pentru naționala Franței, a mers zilele trecute în vizită în Camerun, țara natală a tatălui său. Iar ce s-a întâmplat acolo e ireal.

Pe lângă faptul că francezul a fost așteptat de sute de persoane la aeroport, Kylian Mbappe a avut parte pe toată durata șederii în Camerun de protecție asigurată de forțe de ordine care erau înarmate până în dinți. Mai mult decât atât, starul a avut la dispoziție și o mașină blindată în care a mers, dar și o blindată de război!

„Este o onoare pentru mine să fiu aici, în țara mea de origine. Să fiu alături de familia mea, să îi văd pe toți oamenii care mi-au arătat afecțiunea lor și sunt foarte recunoscător pentru tot. Astăzi a fost o zi excelentă, ieri a fost și mai bine. Sunt foarte fericit să fiu aici și vreau să mă bucur de zilele acestea. Vă mulțumesc, vă mulțumesc mult. Sper să revin curând”, a spus Kylian Mbappe.

Imaginile cu apariția din Camerun a lui Kylian Mbappe s-au viralizat rapid în mediul online, cei mai mulți internauți precizând că doar șefii de stat mai au parte de un așa tratament din partea forțelor de ordine.