Are cinci copii, dar mai vrea încă unul, care să îi calce pe urme în carieră! La 77 de ani, Ilie Năstase își mai dorește un copil. Fostul tenismen este tatăl a cinci copii, dintre care doi înfiați în timpul căsniciei cu Alexandra King. Aproape toți sunt departe de România și de fostul sportiv.

"Eu îmi doresc multe și nu știu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăștia că sunt Superman! Vedem ce putem face și dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu știu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac.”, a declarat Ilie Năstase.

Ilie Năstase are o fată în vârstă de 49 de ani, pe Nathalie, care s-a născut la Paris, în Franța, din căsătoria tenismenului cu belgianca Dominique Grazia. De asemenea, pe vremea când era căsătorit cu Alexandra King, Ilie Năstase i-a înfiat pe Nicolas (37 ani) și Charlotte (34 ani), însă după divorț, aceștia au rămas alături de mama lor, în Statele Unite ale Americii.

Din căsătoria cu Amalia Năstase, Ilie le are pe Alessia (20 ani) și Emma (18 ani). Alessia studiază exact arta în design, la Paris, iar Emma e clasa a 12-a, studiază și ea să dea la facultate. Ar vrea să dea la economie combinată, aplicată, în sociologie, ori în Anglia, ori în Spania, astfel că va părăsi și ea România și se va vedea din ce în ce mai rar cu tatăl ei. 

Actuala lui soție, Ioana Năstase, nu dorește să devină din nou mamă. Vedeta are un fiu, pe Theodor, din altă relație. Ilie și Ioana Năstase s-au căsătorit în anul 2019.

„Nu m-am mai gândit să fiu din nou mamă. Ilie îmi spune tot timpul că-și dorește și mai vrea un copil. Dar nu mai e momentul', a spus Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Foto FACEBOOK