Dragostea nu are vârstă! Astronautul Buzz Aldrin s-a căsătorit chiar în ziua în care a împlinit 93 de ani. Evenimentul a avut loc vineri la Los Angeles.

Astronautul Buzz Aldrin, care a fost în misiune pe Lună alături de Neil Armstrong, s-a însurat cu o româncă.

Cine e fericita mireasă 

Partenerea sa de viaţă, Anca Faur, s-a născut la Deva, în România, este doctor în chimie şi este cu 30 de ani mai tânără decât astronauțul. Cei doi sunt într-o relaţie de mai mulţi ani.

Anca Faur are 63 de ani, este din România, dar s-a stabilit în urmă cu 30 de ani în Statele Unite ale Americii.

"Suntem la fel de entuziasmaţi ca nişte adolescenţi”

Cei doi s-au căsătorit într-o mică ceremonie privată la Los Angeles.

„La cea de-a 93-a aniversare şi în ziua în care voi fi onorat şi de Living Legends of Aviation, sunt încântat să anunţ că eu şi dragostea mea de multă vreme, Dr. Anca Faur, ne-am căsătorit. .Am fost uniţi în sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles şi suntem la fel de entuziasmaţi ca nişte adolescenţi”, a scris Aldrin pe rețelele de socializare.

Buzz Aldrin este cunoscut ca fiind al doilea om care a pășit pe Lună, și a zburat în 66 de misiuni de luptă în Războiul din Coreea. Înainte de căsătoria sa cu Faur, Aldrin a mai fost însurat de trei ori. Are trei copii, James, Janice şi Andrew, din prima căsătorie cu Joan Archer.

Aldrin a fost de trei ori în spaţiu în timpul carierei sale şi a fost pilotul Modulului Lunar Eagle pentru misiunea Apollo 11 din 1969. A păşit pe suprafaţa lunii la 19 minute după Neil Armstrong, pe 20 iulie 1969. Dintre cei trei astronauţi aflaţi în misiunea Apollo 11, el este singurul care mai este în viaţă. A petrecut un total de 12 zile în spaţiu înainte de a se retrage în 1971.

Foto FACEBOOK