Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a dat vestea cea mare! Larisa Drăgulescu este însărcinată la patru luni de la divorțul de Marian Bogdan, bărbatul cu care s-a iubit timp de cinci ani.

Vedeta a postat astăzi primele imagini cu burtica de gravidă.  "Bebelușul numărul trei", a scris ea pe rețelele de socializare alături de un clip video.

„Baby Love! Baby loading! Însărcinată! Bebelușul numărul trei”, a mai transmis Larisa Drăgulescu. Fanii din mediul online i-au transmis zeci de felicitări și i-au urat sarcină ușoară.

Cine e noul iubit al Larisei Drăgulescu

În prezent, vedeta are un nou partener pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

„Era normal să încep o nouă relație la un moment dat, pentru că sunt destul de tânără și nu am de ce să-mi doresc să rămân singură. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, la o ieșire în oraș, nu a fost nimic deosebit. La început este totul perfect în orice relație. Trebuie să mai treacă timp și doar timpul va decide dacă, într-adevăr, ne vom înțelege bine sau nu. Eu stau mai mult la Reșița și, bineînțeles, el vine și stă cu mine la Reșița, pentru că eu am treabă aici. El este din București. Nu simt că este o relație la distanță, pentru că ne vedem foarte des, el vine des și stă cu mine la Reșița”, spunea Larisa Drăgulescu în urmă cu puțin timp.

Devenită cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu Marian Drăgulescu, alături de care are și doi copii, Larisa Drăgulescu este acum model OnlyFans, iar în trecut a lucrat ca escortă.

După divorțul de Marian Drăgulescu, Larisa a strâns o avere de aproximativ două milioane de euro. În prezent ea activează pe site-urile pentru adulți, iar la un moment dat câștiga și 50.000 de euro lunar: „Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar. Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro. O seară «la muncă» înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine”.

Foto Facebook