Larisa Drăgulescu s-a lansat în afaceri, dar nu renunță la OnlyFans. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu activează într-un nou domeniu alături de fiica sa, în vârstă de 18 ani.

Larisa Drăgulescu și-a deschis un salon de înfrumusețare în Reșița, situat chiar aproape de casă.

”Am un salon de beauty, eu mă ocup de make-up împreună cu fata mea. Am făcut școala de make-up de curând, abia ce am terminat-o de 2-3 săptămâni, mi-a plăcut foarte mult, am descoperit că îmi place să fac chestia asta.

Fiica mea are 18 ani, e numai bine că i-am oferit și ei primul job. E prima mea afacere. Este bine, momentan îmi ocupă tot timpul și îmi place foarte mult. Mă simt mai liniștită pur și simplu, stau mai mult la Reșița, nu mai stau în Capitală decât foarte puțin, vin foarte rar, îmi place mai mult liniștea de aici. Merg în fiecare zi la salon, e vis a vis de casa mea și îmi e foarte ușor”, a spus Larisa Drăgulescu pentru spynews.ro.

Vedeta nu a renunțat la Only Fans, platforma destinată adulților, unde încarcă conținut îndrăzneț: "O am și pe aceea (n.r. – Only Fans) în continuare, merge fără probleme, nu mai trebuie să fac nimic, acolo există deja tot ce trebuie să existe pe ea.”

După divorțul de Marian Drăgulescu, Larisa a strâns o avere de aproximativ două milioane de euro. În prezent ea activează pe site-urile pentru adulți, iar la un moment dat câștiga și 50.000 de euro lunar: „Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar. Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro. O seară «la muncă» înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine”.

Foto FACEBOOK