Laurențiu Reghecampf a plecat de la CS Universitatea Craiova în Arabia Saudită. Reghe este acum noul antrenor al echipei saudite de fotbal Al-Tai, la care joacă Andrei Cordea și Marko Dugandzic.

Potrivit informațiilor din Arabia Saudită, Reghecampf a semnat un contract valabil pe un an cu Al-Tai. Antrenorul are ca principal obiectiv o clasare pe un loc cât mai bun în clasament, într-o competiție unde se va duela cu fotbaliști precum Cristiano Ronaldo, Neymar sau Karim Benzema, scrie digisport.ro.

Contract uriaș

”Românul Laurențiu Reghecampf este antrenorul primei echipe de fotbal de la Al-Tai Club”, se arată în anunțul oficial publicat de saudiți.

Laurențiu Reghecampf (48 de ani)a anunţat, luni, pe contul său de Instagram, că este noul antrenor al echipei saudite de fotbal Al-Tai.

Reghecampf, care în sezonul trecut a pregătit formaţia azeră Neftci Baku, a antrenat-o în actuala stagiune pe Universitatea Craiova timp de şapte etape (3-9). Tehnicianul a ''denunţat unilateral'' contractul cu Universitatea şi a plecat în Arabia Saudită, iar luni l-a înlocuit pe croatul Kresimir Rezic.

Reghecampf devine al şaptelea antrenor român al echipei al ''Cavalerilor Nordului'', după Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu, Claudiu Niculescu şi Mirel Rădoi, care a fost demis pe 18 mai.

Totodată, Reghecampf este al doilea antrenor român care activează în acest sezon în Super Liga saudită, după Cosmin Contra (Damac FC). Reghecampf a mai antrenat două echipe saudite, pe Al-Hilal (2014-2015) şi pe Al Ahli (2021).

Al-Tai se află pe locul 12 în clasament după 7 etape.

Reghecampf și-a început cariera de antrenor la FC Snagov, în 2009. A mai antrenat la Gloria Bistrița, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli, Universitatea Craiova și Neftchi Baku.

Foto Instagram