Clubul azer Neftci Baku a anunţat, miercuri, despărţirea de tehnicianul Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul român pregătea echipa Neftci din iunie 2022, iar acum este dorit înapoi în Liga 1. Laurențiu Reghecampf avea un contract de 480.000 de euro pe sezon la clubul azer.

În sezonul care tocmai care s-a încheiat, Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele pe care și le-a propus. Formația românului a încheiat sezonul pe locul 3, fără niciun trofeu, deși o calificase pe Neftci Baku în finala cupei.

Antrenorul de 47 de ani este liber de contract 

Pe pagina oficială a clubului Neftci Baku a apărut un mersaj prin care se anunță faptul că tehnicianul român a fost demis.

”În urma deciziei conducerii lui Neftci, contractele cu antrenorul principal Laurențiu Reghecampf, asistenții Viorel Dinu și Nicolae Grigore, preparatorul fizic Bogdan Merișanu și antrenorul cu portarii Florin Tene au fost reziliate de comun acord.  Le mulțumim antrenorului principal și asistenților săi pentru munca depusă și le urăm mult succes în viitoarele provocări”, se arată în comunicatul lui Neftci Baku. Oficialii lui Neftchi Baku i-au găsit deja înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf, acesta fiind  tehnicianul turc Sergen Yalcin.

Este posibil ca Reghecampf să ajungă la FC U Craiova, care tocmai s-a despărțit de Joao Janeiro.

Reacția fostei soții: Trece printr-o perioadă grea. Probabil că viața lui personală n-a revenit la normal

Anamaria Prodan s-a arătat surprinsă de rezultatele obținute de Reghecampf la Neftci Baku:

"Nu știu nimic de demiterea lui Reghecampf de la Neftci. Știu că mai are un an de contract. Reghe e un antrenor grozav. Nu sunt într-o poziție care îmi permite să spun ce s-a întâmplat în ultimii trei ani. Ne-am despărțit acum mult timp, nu mai suntem o familie. Eu cred în alegerile lui ca antrenor. Nu știu ce buget a avut la Neftci sau cine s-a ocupat de transferuri acolo. E un antrenor grozav și am fost și eu curioasă de ce mandatul lui de la Neftci merge astfel. Trece printr-o perioadă grea. Probabil că viața lui personală n-a revenit la normal", a spus Prodan, conform presei azere. 

Foto Facebook