Lidia Buble se iubește cu afaceristul Horațiu Nicolau, însă nu vrea să expună publicului noua sa relație amoroasă. Cu toate acestea, vedeta a fost, recent,  surprinsă alături de partener la nunta Cătălinei Ponor. Deși există o diferență de vârstă de 30 de ani între ei, Lidia și Horațiu par să fie foarte fericiți împreună.

Recent, Lidia Buble a fost surprinsă la nunta Cătălinei Ponor în prezența lui Horațiu Nicolau, cu care ar avea o relație de ceva vreme. Artista nu a confirmat oficial noua relație, însă în cadrul matinalului de la Digi FM a lămurit zvonurile apărute în presă. 

Cântăreața a dat câteva detalii despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește: ”Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu îs o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită.”, ne-a declarat Lidia Buble. 

Întrebată dacă acum există plus valoare, cântăreața a spus: „Bineinteles că există! Nu mă ascund!”. „O să fac ca tati, până acum prea m-am expus și am postat de toate. Mă fată, tu să îmi aduci în casă un barbat când ai de gând să te măriți. Ai de gând să te măriți, bine. N-ai de gând, rupe orice legatură. Așa și eu. Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze. Până atunci nu mai pun poze. Viața asta nu știi unde te duce....decât să se lege oamenii cu sufletul de un cuplu frumos.”, a mai adăugat artista.

Cine este Horațiu Nicolau, iubitul Lidiei Buble

 Afaceristul a fost căsătorit cu Andreea Nicolau și are două fetițe împreună cu aceasta. În urmă cu mai mulți ani, Horațiu i-a vândut lui Sorin Ovidiu Vântu postul de televiziune Telesport. Apoi, omul de afaceri s-a îmbogățit de pe urma aplicației Twelp. Aceasta este destinată conducătorilor auto care întâmpină probleme cu autoturismele lor. Cu ajutorul aplicației, șoferii pot solicita ajutorul unei firme de asistență rutieră.

Foto Facebook