Au trecut aproximativ doi ani de când Alex Velea s-a certat cu Lino Golden și cu Mario Fresh, în tot acest timp ei refuzând practic să își mai vorbească.

În ciuda unor declarații pe care Alex Velea le-a făcut de-a lungul timpului, potrivit cărora el nu acordă niciodată a doua șansă, se pare că artistul s-a împăcat recent cu Abi Talent, cel cu care se înjurase în mediul online. Astfel, multă lume s-a întrebat dacă nu cumva partenerul Antoniei va reveni la sentimente mai bune și față de Lino Golden ș Mario Fresh.

Despre acest subiect a vorbit însă chiar Lino Golden, în urmă cu aproximativ două săptămâni, după cum notează cei de la Libertatea. Iar tânărul a spus că ar vrea să fie din nou prieten cu Alex Velea.

„Am îngropat securea războiului de mult, sper să o îngroape și el în curând. Eu sunt oricând gata să mă împac și să fim din nou prieteni! Am făcut un prim pas și eu, și Mario, oricând este gata să treacă peste, vom fi aici să fim prieteni din nou. Tot timpul, dacă un om greșește, niciodată nu trebuie să lase persoana mai mică să își ceară scuze. Nu, eu merg bazat pe respect, nu pe vârstă și pe chestii de genul, care n-au niciun sens în etică, moralitate și principii. Este irelevant care este mai mare sau mai mic atunci când a greșit cineva”, a delarat Lino Golden.