După doar doi ani petrecuți la PSG, Lionel Messi s-ar putea întoarce la FC Barcelona, dacă ne luăm după ce spun cei de la Radio Catalunya, citați de Gazeta Sporturilor.

Din câte se pare, Lionel Messi l-ar fi trimis pe Jorge Messi, tatăl său, să negocieze cu Joan Laporta termenii întoarcerii sale la echipa din Spania. Asta după ce starul argentinian a vorbit cu Xavi, iar acesta din urmă i-a spus că este dorit atât de jucători, cât și de conducerea clubulu blaugrana.

Discuțiile avute cu Xavi pare că l-au făcut pe Messi să nu își mai negocieze prelungirea contractului cu PSG și să se gândească la o revenire la Barcelona. Mai ales datorită faptului că în vară îi expiră contractul cu echipa din Franța.

Recent, și Sergi Roberto, jucător la Barcelona, a vorbit despre întoarcerea lui Lionel Messi: „Cine nu va fi pregătit pentru revenirea lui Messi? Îl așteptăm cu brațele deschise. Totul depinde de el, de Joan Laporta și de Xavi. Dacă ar fi după noi, jucătorii, l-am aduce de acum. Nu înțelegeți că are un sezon bun la Paris, marchează multe goluri, dă pase de gol... Din cauza eliminării din Liga Campionilor s-au luat suporterii de el, dar este un jucător spectaculos și este urât ca un jucător de acest nivel să fie tratat rău și să fie huiduit. Dacă vine aici, va fi tratat foarte bine, nu ca la PSG”.