Leo Messi (35 de ani) a primit o ofertă oficială care îl poate transforma în cel mai bine plătit fotbalist din istoria fotbalului.

Celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a dezvăluit că Lionel Messi ar fi fost ofertat oficial de Al Hilal și i-ar fi fost propus un salariu de peste 400 de milioane de euro anual.

Ofertă astronomică

Lionel Messi (35 de ani) se află în ultimele 6 luni de contract cu PSG. Argentinianul nu duce lipsă de oferte. Al-Hilal i-a făcut o propunere lui Messi: 400 de milioane de euro pe sezon. Dacă va accepta, Lionel va deveni cel mai bine plătit fotbalist din toate timpurile.

Jurnaliștii de la Daily Mail au calculat cât ar putea să încaseze Messi pe lună, pe săptămână, pe zi, pe oră, pe minut și pe secundă dacă ar accepta oferta celor de la Al-Hilal. Astfel, Messi ar fi plătit cu 13 euro pe secundă.

În ciuda faptului că salariul este unul colosal, dublu față de cât încasează Cristiano Ronaldo la Al Nassr, Lionel Messi e gata să revină la Barcelona.

Potrivit presei spaniole, atât Antonela Roccuzzo (35 de ani), cât și de cei trei copii, Thiago (10 ani), Mateo (7 ani) și Ciro (5 ani) preferă Barcelona, întrucât orașul încă este considerat de cei patru drept "acasă". 

Foto FACEBOOK