Pe numele real Laura Petrescu, Lora este una dintre cele mai iubite artiste din România.

Pe lângă cariera ei muzicală, de-a lungul timpului Lora a făcut parte și din diferite proiecte TV, fiind inclusiv prezentatoare la „Vorbește Lumea”.

Născută pe 23 iulie 1982, Lora a știut mereu cum să se facă plăcută de către publicul larg, iar melodiile ei au ajuns de multe ori în topuri. 

Într-un interviu pentru o televiziune mondenă, Lora a vorbit despre cariera ei, afirmând că a avut momente când s-a gândit să se retragă din muzică.

„Dacă am avut momente când am vrut să renunț la muzică? Da, foarte multe momente, pentru că drumul până la scenă este foarte greu. Este presărat cu multă nedreptate, mult stres, cu mulți nervi, cu multe frustrări. Multe chestii care sunt pe dos față de cum ar trebui logic să te aștepți să fie. În muzică dacă ești talentat nu înseamnă neapărat că ai și loc să urci pe o scenă. E foarte greu să ajungi la microfon și pur și simplu să pui piciorul pe scenă. Pur și simplu, oamenii au cerut Lora și ăsta este meritul lor, faptul că eu sunt pe scenă. Meritul meu este să îmi iasă ce fac acolo, dar faptul că eu ajung pe scenă este meritul echipei mele și publicului care m-a cerut acolo”, a spus Lora.