Într-o sesiune de interacțiune cu fanii de pe Instagram, în care Mădălina Ghenea a răspuns mai multor întrebări, celebra actriță a recunoscut că nu auzise până acum de Radu Drăgușin, devenit între timp cel mai scump fotbalist român din toate timpurile.  

Mădălina Ghenea a fost întrebată ce părere are despre transferul lui Radu Drăgușin, iar aceasta a recunoscut că nu știa cine este fundașul central al echipei naționalei, pentru că nu se pricepe la fotbal, și a căutat pe Google detalii despre el.

„A trebuit să-l caut pe Google! Nu știam cine este. Nu mă pricep. Oricine face România mândră are nevoie de sprijinul nostru”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Radu Drăgușin, salariu fabulos la Tottenham

Radu Drăgușin s-a transferat de la Genoa la Tottenham pentru 25 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a refuzat Bayern München, Napoli și AC Milan.

Fundaşul român a devenit cel mai scump jucător român din istorie, depășind recordul lui Adrian Mutu (19 milioane de euro).

Radu Drăgușin este al patrulea român din istoria lui Tottenham, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu și Vlad Chiricheș.

„Drăgușin semnează un contract valabil până în iunie 2029, cu un salariu de 3 milioane de euro pe sezon, acordul urmând să fie oficializat în curând. Spurs va plăti 25 de milioane de euro, plus bonusuri de 5 milioane de euro”, a scris, pe Instagram, Fabrizio Romano, jurnalist italian specializat în știri despre transferuri.

Radu Drăguşin a declarat, după ce a semnat contractul cu Tottenham, că pentru el transferul la gruparea engleză înseamnă un vis devenit realitate.

"Pot spune că am decis să mă alătur echipei Spurs de când am auzit interesul acestui club. M-am gândit, am analizat fiecare aspect şi cred că acesta este cel mai bun pas pentru cariera mea. Ştiu, de asemenea, că clubul are o bază de fani incredibilă, au un staff şi jucători incredibili, aşa că abia aşteptam să mă alătur. Pot spune că decizia a fost în interiorul inimii mele, deja luată. Este incredibil. Nu mi-am imaginat toate astea şi abia aştept să îi cunosc pe toţi şi să încep pe teren", a spus Drăguşin, potrivit site-ului oficial al clubului englez.

"Este un pas mare pentru mine, dar simt că este pasul potrivit. Toată viaţa mea mi-am dorit să joc fotbal la cel mai înalt nivel şi să joc în Premier League, aşa că pot spune că toate visele mele au devenit realitate şi abia aştept. Sunt pregătit pentru această provocare. Întotdeauna mi-a plăcut acest campionat, fizicalitatea lui, intensitatea lui şi cred că este un campionat foarte bun pentru a creşte şi a-mi extinde cariera. Sunt foarte fericit să fiu aici, sunt foarte entuziasmat şi abia aştept să păşesc pe teren”, a mai afirmat fotbalistul.