Recunoscut de o țară întreagă drept unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc, Gigi Becali și-a creat de-a lungul timpului și imaginea patronului care se implică total la echipă.

De la antrenamente, alimentație și până la crearea primei echipe, Gigi Becali vrea să știe tot ce mișcă la FCSB. Iar acest lucru l-a făcut să fie și mai mediatizat decât era înainte.

Într-un interviu exclusiv oferit celor de la Orange Sport, Marius Falan, bucătarul de la FCSB, a vorbit despre implicarea lui Gigi Becali la echipă, afirmând că patronul a adus brânză de acasă, făcută chiar de mama lui, pe care a inclus-o în meniul fotbaliștilor.

„Patronul nostru le permite să ia mâncare acasă, tocmai pentru a evita servitul mesei prin diverse locaţii care nu le-ar face bine ca sportivi. Tocmai pentru a fi sigur că manancă corect și bine le-a dat voie să ia. Ne trimite brânză făcută de dânsul şi de mama dânsului. Spunea «Mama face brânza, să ai grijă să mănânce băieţii». Acum mult timp luam mezeluri de la market şi a zis: «Măi, tată, astea sunt cancer, nu mai daţi în viaţa voastră băieţilor. Mergeţi şi luaţi de la...». La preţ triplu! Și de atunci mănâncă, pe partea de mezeluri, mezeluri de mare calitate”, a spus bucătarul Marius Falan.

foto: Profimedia