Vineri seara, Dorian Popa a rămas fără permisul auto, după ce a fost oprit de poliție în zona casei sale din Domnești, fiind depistat la Drugtest că a consumat canabis.

Cum a încercat să scape artistul

Dorian Popa, care se afla la volanul mașinii sale Lamborghini doar în lenjerie intimă și halat, a încercat să se justifice în fața polițiștilor, afirmând că se întorcea de la o petrecere unde a inhalat accidental fum dintr-un joint.

Mămișor: „Nu se va băga într-o gaură de șarpe"

Mama lui Dorian Popa, Luminița Popa, a făcut primele declarații după ce cântărețul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. 

„Nu se va băga într-o gaură de șarpe. Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat mama lui Dorian Popa, pentru click. ro.

Până la acest moment, influencerul nu a făcut declarații despre incident, dar este activ pe rețelele de socializare.

Dorian Popa, despre vicii: „M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică-mea”

Dorian Popa susținea, în urmă cu doar o lună, că singura lui dependență este sportul:

Știi, la mine totul se rezumă la business. Viciile societății nu fac decât să-ți distragă atenția de la business și am văzut zeci de cazuri, mai ales că domeniul media are parte de foarte multe vicii și am văzut foarte multe nume mari ratându-și cariere, am văzut foarte multe lucruri care m-au zguduit și atunci am zis hai să nu fiu și eu doar un altul care se înscrie în același tipar. Cred că sunt lucruri pe care Dumnezeu le-a ales pentru mine.

Eu cred că ține și de tine ca și om, dar ține de cum te-a dat Dumnezeu. Altfel… la mine totul s-a rezumat la succes. Mi-a dat Dumnezeu un diamant și eu să-l arunc ca prostu singur în noroi. N-ar fi păcat…? M-aș jigni pe mine, pe Dumnezeu, pe maică-mea… o serie întreagă de jigniri”, a declarat vloggerul într-un podcast, în urmă cu doar o lună înainte de incident.

"Oricât de clișeic ar suna, îmi doresc din suflet să dorm în sală și peste zece ani, cum am făcut-o și până acum. Este religia mea și mă face să fiu cu o minte curată, aerisită și întotdeauna gata de acțiune. Eu sunt dependent de sport și, așa cum mi-a spus cineva și care m-a șocat, culturiștii sau fitnesiștii, cum vrei tu să-i numești, sunt ca niște drogați. De ce? Pentru că dacă nu te mai duci acolo, te ia depresia, nu mai ai secreție de dopamină, serotonină, endorfine (…) dar cred că este o adicție super bună.

Nu m-aș simți vreodată prost că sunt dependent de sport. La 42 de ani, îmi doresc să trag în continuare racheta, iar undeva după 50 de ani, sper să pot avea îndeajuns încât să zic hai acolo, hai nu știu unde, ne plimbăm. Deși mulți spun că la cum mă văd, îmi zic că nu mă voi liniști nici după 50 de ani. Iubesc să muncesc, sunt workaholic, îmi curge prin sânge. Iubesc să muncesc, vrei să te mint? Iarăși, nu pot să mă simt prost că sunt workaholic. Nu am intrat în burnout”.

Foto facebook