Cântărețul de manele Dani Mocanu a ajuns iar în atenția Poliției!

Polițiștii din Mureș au descins, joi dimineața, la locuința manelistului Dani Mocanu din Ștefănești, județul Argeș. Cântărețul este cercetat într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Percheziții acasă la manelistul Dani Mocanu din cauza unui clip postat pe TikTok

Polițiștii din Mureș s-au autosesizat după un filmuleț pe TikTok in care cântărețul îl amenință cu un cuțit pe un bărbat intr-un club. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie, însă polițiștii s-au autosesizat după ce momentul a fost publicat pe rețelele de socializare de către cântăreț.

Videoclipul pentru care este vizat de percheziții a fost șters de pe TikTok. Perchezițiile s-au lăsat și cu scandal. Frații lui Dani Mocanu au agresat jurnaliștii veniți la casa cântărețului și le-au cerut să nu mai filmeze, relatează Antena3.

Manelistul nu este la prima anchetă penală

Daniel Mocanu a fost implicat într-un șir de controverse din cauza asocierii sale deschise cu personalități din lumea interlopă românească.

În 2017, Mocanu a fost arestat și pus sub acuzație în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, fiind acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. Mocanu, împreună cu alți 11 indivizi, era acuzat că a trimis un număr de fete tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda.

În 2020, Mocanu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare. Acesta a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a încărcat pe platforma YouTube videoclipul piesei Curwa, prin care încuraja la violență împotriva femeilor.

În noiembrie 2020, pe numele lui Daniel Mocanu a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit.

Foto Facebook