După un sezon excepțional în tricoul celor de la Genoa, dar și cu jocuri foarte bune în echipa națională, alături de care s-a calificat la EURO 2024, Radu Drăgușin a prins un transfer excepțional.

Jucătorul român în vârstă de doar 22 de ani a fost cumpărat de Tottenham cu o sumă care s-ar putea ridica la 31 de milioane de euro, în funcție de bonusuri, ceea ce îl face pe Radu Drăgușin să devină cel mai scumpă jucător român din istorie. El a reușit să depășească astfel transferurile lui Adrian Mutu de la Parma la Chelsea (19 milioane de euro, în 2004) și lui Cristian Chivu de la Ajax la Roma (18 milioane de euro, în 2004).

Ajuns la echipa din Londra, Radu Drăgușin nu l-a avut alături doar pe impresarul său, ci și pe sora și pe iubita lui, care au vrut să fie aproape de fotbalist.

După ce Radu Drăgușin a fost prezentat oficial de englezii de la Tottenham, iubita acestuia a avut și un mesaj scurt pe Instagram, prin care a vrut să marcheze transferul la Londra.

„New beginnings” („Noi începuturi”), a scris Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, pe Instagram, peste o poză în care apare alături de sportiv.

foto: Instagram