Mihai Onilă, component al formației Axxa, și-a pierdut fetița în urmă cu 8 ani, iar tragedia i-a marcat viața. 

Solistul a trecut printr-o adevărata dramă în urmă cu 8 ani, atunci când fetița lui, Ioana Emily, s-a stins din viață la doar 10 ani, din cauza unei forme rare de cancer. A primit devastat verdictul medicilor belgieni și nu a putut face nimic pentru a-și salva fetița. Pierderea fetiței a dus la o ruptură între el și soția lui, Adriana, iar cei doi au decis să divorțeze în vara anului 2020. Între timp, cântărețul s-a recăsătorit.

Și-a găsit alinare urmând calea spirituală

Acest eveniment nefericit l-a apropiat de Dumnezu și l-a făcut să-și dorească liniște. Mai apoi s-a specializat în Reiki, o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin utilizarea unor metode de accesare a energiei universale.

Solistul s-a întors definitv în țara natală și, alături de soția lui, Laura, a pus bazele unui „Institut altfel”, pe care cei doi l-au numit primul Institut de Cercetare a Sufletului.

Mihai Onilă și-a schimbat stilul de viață radical: a renunțat complet la carne și ține post negru foarte des.

'Eu nu mănânc carne și mănânc cam două mese pe zi, cel mult 250-300 de grame, la o masă. Și am zile în care nu beau decât apă. Deci viața mea e un post. Altfel nu aș putea să am rezultate în terapie.Carnea nu este neapărat periculoasă, dacă te încadrezi în vibrația respectivă, în care consideri că a mânca carne de porc sau vită e ceva normal și hrănitor. Aici este vorba de propria vibrație. În vibrație înaltă, nu mai ai nevoie să consumi carne, proteină animală, poți lua aceleași proteine din vegetale.

Din 2007 nu mai consum deloc carne, dar recunosc că am încercat să mai mănânc, acum patru ani. Mă simțeam cam rău atunci și m-am gândit că, dacă îmi fac o tochitură, o să îmi fie bine. M-am înșelat groaznic, am dat tot din mine afară, foarte rău mi-a fost', a declarat Mihai Onilă pentru Playtech.

'Cel mai mult am ținut post negru timp de 13 zile”

'Cel mai mult am ținut post negru timp de 13 zile, fără mâncare, cu apă și puțină cafea, dimineața. Când ții post, ai mai multă energie și nu trebuie să dormi mult, 8 ore, ca de obicei. Nu am slăbit foarte mult, vreo 6-8 kg, în trup se întâmplă multe schimbări benefice, se arde grăsimea, pe care o ai în plus, în special cea de pe burtă, dar cel mai pregnant se văd schimbări în conștiința ta', a mai spus artistul.

Foto Facebook