Mihai Trăistariu intenționează să-și extindă afacerile. De când s-a lansat în turism, cântărețul face bani frumoși și se gândește să construiască un hotel la malul mării. Interpretul spune că în aproximativ 5 ani va avea un hotel de 1 milion de euro pe litoralul românesc.

În prezent, artistul are mai multe apartamente pe malul mării, pe care le închiriază, iar banii pe care îi câștigă anual vrea să îi investească. După ce în pandemie a fost nevoit să se reinventeze, la fel ca mulți alții, Mihai Trăistariu a început să se descurce din ce în ce mai bine în turism, iar acum vrea să-și extindă afacerea.

“Am fost recent să văd un teren în Tuzla. Tuzla e la malul mării şi e un sat prăpădit, uitat de lume, unde nimeni nu se ocupă cu nimic. Chiar mă gândeam ce fraieri sunt ăştia de acolo. Să ai în buza mării terenuri goale şi să nu le ia nimeni să facă nimic. M-am dus să văd nişte hectare pe acolo şi mi-a venit ideea să îmi fac un hotel la malul mării. Încet încet, o să mai strâng un bănuţ şi o să mă ocup serios. Pentru că îmi place ideea asta de turism, chiar dacă mai sunt şi probleme.Eu am acum şase apartamente de închiriat şi e destul de greu pentru că eu mă ocup de tot. Nu am recepţie, trebuie să mă duc cu pos-ul în mână să iau banii, e complicat. Le duc oamenilor factura la uşa. Nu îmi place aşa.

Vreau să am o recepţie cu oameni, cu manager, cu director, cu recepţionere, cameriste, fix ca la hotel. Şi atunci asta intenţionez. Încetul cu încetul să îmi fac un hotel tot în zona Constanţa, tot la malul mării undeva. O să caut un teren potrivit”, a spus Mihai Trăistariu.

„Mie îmi place să fac turism şi am observat că mă şi pricep la asta. Am învăţat pe parcurs, ies şi bani şi am de gând să investesc în asta. În altceva nu am în ce să mai investesc pentru că am tot ce îmi trebuie la ora actuală. Aşa că pot investi în ceea ce văd că mie îmi iese. Altora de exemplu, nu le iese. Foarte mulţi se plâng că nu au turişti.Chiar recent se plângea cineva la mine că e cam gol, că dă drumul de la 15 iulie până la 15 august, doar o lună că nu are rezervări. Nu ştiu să îşi managerizeze afacerea. Eu promovez apartamentele încă din ianuarie. Mi-am învăţat lecţia. Dacă tu te promovezi din mai, nu mai dai nicio cazare pentru că lumea îşi rezervă din timp. Eu, în ianuarie, februarie, martie, distrui zilnic, postez anunţurile cu cazările până când se rezervă toate. Şi atunci, când vine luna iunie, eu am deja toată vara rezervată”, a mai spus artistul pentru fanatik.ro. 

Vrea hotel de 1 milion de euro

„Pentru un început cred că mi-ar ajunge un milion de euro, dar nu o să încep pentru că nu am banii aceştia. Prima dată o să am îmi iau terenul, cu 100.000 de euro cred că reuşesc să îl cumpăr, iar mie la ora actuală cam îmi rămân aceşti bani într-un an, cu tot cu concerte şi ce mai am eu. După ce cumpăr terenul, durează 2, 3 ani numai aprobări, avize, să faci fundaţia.

Deci câţiva ani va dura, dar numai bine că se face şi milionul de euro. Eu zic că în cinci ani am ridicat hotelul de un milion de euro. Ăsta e visul meu acum, să am un hotel de un milion de euro în cinci ani”, a mărturisit Trăistariu.

Foto Facebook