Mihai Trăistariu și-a cumpărat recent un apartament de lux, în Mamaia Nord, pe care îl va pune la dispoziția turiștilor în curând. Artistul a declarat că a făcut credit la bancă pentru achiziționarea imobilului.

Apartamentul de lux se află într-un complex de 5 stele, iar interpretul a plătit 89.000 de euro pentru el. Pentru că a făcut un credit pe 10 ani, Mihai Trăistariu are de plătit o rată de 1.000 de euro lunar la bancă.

Cântărețul vrea să-l închirieze la vară în regim hotelier cu 200 de euro pe noapte.

Trăistariu, 7 case!

„Fiind apartament de lux este apartament de tip studio, deci ca o garsonieră mare are 52 de metri camera și acolo o să pun o chicinetă și o canapea extensibilă. Cam la fel cum era și în partea celălaltă, numai că asta e mult mai mare și de lux.

89 000 de euro m-a costat! E chiar la malul mării, complexul are și trei piscine, și market, și farmacie, și spa, și saune etc. Rata la bancă este de 1000 de euro pe lună, timp de 10 ani. Mi se pare ok, nu am probleme s-o acopăr, e mică.

Apartamentul este la etajul 3, se vede marea de la geam, prin urmare prețul va fi unul ca de lux. Nu știu încă prețul exact, probabil undeva la 150-200 de euro pe noapte, în plin sezon iulie-august.

O să mă orientez după prețurile zonei, o să văd cum le dau și vecinii mei. Nu pot să dau acolo cu preț mic, îl mobilez de lux și-l dau la preț de lux. Ai toate condițiile acolo în complex, nici nu trebuie să ieși de acolo.

Știți deja că mai am 6 apartamente pe care le închiriez de 4 veri încoace. Dar, acelea sunt de 3 stele și sunt accesibile oricui, pentru că am mers sub prețul zonei, ca să se bucure lumea de ele”, a declarat Mihai Traistariu pentru click.ro. 

Mihai Traistariu: „Apartamentul m-a costat 89 000 de euro”

Afacerile îi merg din plin, cântărețului, care face bani, pe lângă muzică, din închirieri de apartamente în regim hotelier, la litoralul românesc. Mihai Trăistariu trăiește de pe urma chiriilor mai bine decât din muzică. A realizat asta după ce garsonierele sale din Mamaia Nord i-au adus profit bun în ultimul sezon estival. 

Am făcut... o nebunie frumoasă! Am împrumutat bani din bancă, pe firmă... ca să-mi cumpăr un nou apartament. De data asta... de lux, tot în Mamaia Nord. E într-un mega complex de 5 stele, cu piscine, cu magazine, restaurante, farmacie, market, Spa, saune, fitness bla bla bla. Practic, tu cobori în halat iarna și te bagi direct în saună. Acest apartament de lux va fi - deci - al VII-lea apartament pe care vreau să-l închiriez turiștilor ce vin la mare.

Partea cea mai faină-i că e chiar în buza mării.

Unu: se vede marea pe geam. Și doi: cobori cu liftul ( e la etajul 3 din 10 ) și te bagi direct în apă. Pe 30 mai e recepția finală. Azi am semnat la notar contractul de vânzare-cumpărare.  L-am luat în ideea că vreau să închiriez ceva tot anul. Cele 6 apartamente pe care le am acum, tot din Mamaia Nord, sunt închiriate doar vara.

Pe acesta, care este de lux, vreau să-l închiriez tot anul. Și să-l mobilez de 5 stele. Pentru că este într-un complex de 5 stele. Știu că mă certați că iar mă bag în rate la bănci, după ce toată pandemia m-am plâns că am rate și înnebunesc. Dar... așa sunt eu... un optimist incurabil, un visător, un curajos. Și... un bun investitor.

În ce să bag banii? Pe ce să-i risipesc? Pe terase? Pe haine scumpe? Pe vacanțe pe care oricum le am gratis în concertele mele ?  Deci... am făcut-o și pe asta ! Oricum rata nu e mare. E pe 10 ani și pot să mi-o permit. Așadar, dragilor... de azi... îmi ziceți... Mihăiță - 7 case. Toate... pentru voi, să veniți la mare. Că eu stau în alt apartament. Cu două camere. Ăla cu pisici, cu cărți, cu fructe și legume și cu multă liniște. E la doi pași de cele șapte. Hai! Ne vedem la mare!”, și-a anunțat artistul fanii de pe FACEBOOK.

Foto Facebook