Milionarul nu se dezminte! După ce a câștigat lupta cu cancerul, Cristian Țânțăreanu își sărbătorește ziua de naștere cu o petrecere fastuoasă. Milionarul face un chef de pomină cu 400 de invitați chiar în prima zi de Paște.

”Ca pensionarii așa, cu de toate!”

Omul de afaceri a anunțat în spațiul public că va organiza un chef monstru, la reședința sa din Paradisul Verde, în comuna Corbeanca din apropierea Bucureștiului. Duminică 16 aprilie, chiar în prima zi de Paște, Cristian Țânțăreanu împlinește 79 de ani. Tot atunci va avea loc și inaugurarea complexului său de evenimente.

„Eu voi petrece foarte frumos, zic eu. Pe 16 aprilie, când e prima zi de Paște, este ziua mea și împlinesc frumoasa vârstă de 79 de anișori. Ce e interesant e că eu sunt născut pe 16 aprilie `44 și era tot prima zi de Paște, dar era și bombardamentele asupra Capitalei. Primul a fost la 4 aprilie”.

Ospăț de zile mari cu miei, pucei, curcani și muzică de petrecere

Facem și noi chef ca pensionarii așa, cu de toate! Tăiem miei, curcan, purcei, pentru cine poate să mănânce, să fie din belșug. Vor fi invitați vecini, rude și prieteni, cam 300-400 de persoane.

Facem inaugurarea unei părți a complexului pe care-l dețin în Paradisul Verde. E un centru de evenimente mare, cu săli pentru spectacole, conferințe, nunți, botezuri. Încap cam 2000 de persoane acolo. Suntem mai mulți asociați acolo, dar eu dețin peste 65 la sută din acțiuni”, a declarat milionarul pentru click.ro.

Atmosfera de la petrecerea din Corbeanca va fi întreținută de cântăreți de seamă, precum Ovi sau frații Cazanoi.

Cristian Țânțăreanu (79 de ani) a fost forțat să-și facă testamentul în anul 2009, atunci când a fost diagnosticat cu cancer la colon. Milionarul a fost operat și tratat atunci în Franța.

Captură video