Ministrul Energiei, Sebastian Burduja a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă a fumat marijuana. 

Ce răspuns a dat Ministrul Energiei

Acesta susţine că nu a fost tentat niciodată să fumeze marijuana, deşi a trăit o vreme în SUA, unde ar fi putut să încerce. După ani de muncă şi studii peste hotare, timp de 12 ani, Sebastian Burduja a revenit definitiv în România în ianuarie 2016.

”Niciodată. Şi la Stanford, şi la Harvard aş fi putut face asta de foarte multe ori, dar nu m-a tentat niciodată. Şi chiar m-am întrebat care a fost secretul în creşterea mea. Cred că a fost vorba de o anumită disciplină în familie, să nu fac paşi greşiţi”, a spus Sebastian Burduja. 

Sebastian Burduja a absolvit Universitatea Stanford din Statele Unite, apoi şi-a continuat studiile la Universitatea Harvard absolvind în paralel două programe de masterat: MBA la Harvard Business School şi MPP la Harvard Kennedy School of Government. 

În aprilie 2016, Sebastian Burduja a fost ales preşedinte al partidului Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT). În 2019, PACT a fuzionat cu PNL, iar Sebastian Burduja a devenit vicepreşedinte PNL la nivel naţional şi lider al filialei Sector 1.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja (PNL), a recunoscut că a fost la referendumul pentru familia tradiţională din 2018 şi a afirmat că şi-a exprimat o opţiune.

Căsătoria din perspectivă religioasă, deci cununia religioasă, este treaba Bisericii. Aşa consider că e normal şi suntem un stat laic. Nu se amestecă Biserica în treburile statului şi nici statul în treburile Bisericii. Deci cred că sigur este important să păstrăm această distincţie între cele două lucruri…”, a afirmat Sebastian Burduja, conform News.ro.

Foto Facebook