Ministrul Sportului se antrenează în cabinetul de ministru. Eduard Novak a anunțat în luna ianuarie că revine în activitate și a început să se antreneze intens pentru Campionatul Mondial 2023 Glasgow şi Jocurile Paralimpice Paris 2024.

Ministrul Sportului se află din nou în centrul unui scandal. Sindicatul Național Sport și Tineret a publicat câteva imagini cu Eduard Novak în care se poate vedea cum acesta se antrenează chiar în cabinetul său de la minister.

Ministrul și-a instalat în cabinet un sistem complet de antrenament de ciclism indoor. Eduard Novak şi-a adus antrenorul personal, aparatele şi bicicleta în biroul ministerial.

"Ministrul Sportului se antrenează în cabinetul de ministru. Nu deranjați, Novak pedalează!

Degeaba deții funcția de ministru, dacă nu profiți la maxim de ea. Asta a înțeles ministrul Sportului, care și-a adus antrenorul personal, aparatele și bicicleta în biroul ministerial din strada Vasile Conta pentru a face antrenamente în timpul programului, atunci când, oficial, ar trebui să își îndeplinească atribuțiile.

În ce țară din lume un demnitar mai face asta în timpul programului, în biroul instituției?

Ministrul și-a instalat în cabinet un sistem complet de antrenament de ciclism indoor. Pentru propriul program de pregătire, și-a adus echipamente, susținătoare de efort, energizante, medicamentație, prosoape, săpun, geluri de duș și feon pentru uscat părul; urmează preparatorul fizic, maseurul, terapeutul și nutriționistul.

Asta înseamnă să fii cu adevărat ministru în Guvernul României! Acum nu rămâne decât să-i premieze toți cei care fac parte din stafful tehnic, că vorba aceea, au și ei nevoile lor, iar Novak este cel mai darnic demnitar, atunci când este vorba de bani publici. Susțineți Sportul, dar nu încurajați profitorii!

În foto, ministrul Sportului, Eduard Novak, în timpul antrenamentelor din biroul său de la Ministerul Sportului".

Sindicatul Naţional Sport şi Tineret (SNST) susţine și că ministrul Sportului, Eduard Novak, nu a renunţat la renta lunară, deşi şi-a anunţat revenirea în activitatea sportivă.

Foto Facebook