Au jucat fotbal împreună la Sportul Studențesc, apoi unul a devenit șef al Federației Române de Fotbal, iar altul antrenor și patron de club. Inclusiv selecționer al României, pentru o perioadă scurtă de timp.

Este vorba despre Mircea Sandu și Gică Hagi, două nume importante din sportul românesc: unul este cel mai mare jucător de fotbal pe care l-a avut țara noastră, iar altul a condus zeci de ani fotbalul.

Într-un interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor, Mircea Sandu a vorbit despre relația pe care a avut-o și încă o are cu Gică Hagi, afirmând că l-a ajutat foarte mult în urmă cu mai mulți ani.

„Să nu uităm că eu l-am ajutat pe Gică Hagi! Am venit cu acea propunere într-un proiect al UEFA să-i alocăm 300.000 de euro în dezvoltarea bazei de la Ovidiu. Eu l-am ajutat, cu prietenii mei și cu prim-ministrul Radu Vasile, să participe ca să achiziționeze hotelul pe care îl are la Mamaia. Eu l-am ajutat. A făcut un lucru extraordinar acolo. A făcut investiția, a dezvoltat afacerea. El a evoluat și în plan de business, și în plan sportiv și familial. Băiatul și fata sunt foarte, foarte bine. E un om de la care jucătorii ăștia ar avea multe de învățat”, a spus Mircea Sandu.