În ultimii ani, litoralul românesc a intrat într-o mare reabilitare, iar plajele din Mamaia au fost mărite cu zeci și chiar sute de metri, în funcție de zonă.

Odată ce lucrările au fost terminate, stațiunea a început să fie ocolită de turiști, deoarece plajele sunt mult prea mari și nu mai sunt amenajate așa cum erau pe vremuri, când toată România se înghesuia în plin sezon estival în Mamaia.

Dumitru Dragomir, care are și el afaceri pe litoralul românesc, a vorbit la Fanatik despre ce s-a întâmplat la mare, afirmând că acolo ar fi vorba despre o șmecherie, după cum o numește el.

„Acum niște șmecheri au mărit plaja și au nenorocit-o! Din ce era, cea mai frumoasă stațiune, Mamaia, au terminat-o! Acum trebuie adaptat. O grămadă de bani băgați! Șmecherie mare asta! De peste 600-700 de milioane de euro! Asta e lovitura. Dai una și gata. De când am văzut prostia aia cu măritul plajei, eu n-am mai călcat la Mamaia! Mie îmi plăcea. Nu mai calc! Au distrus-o. Dacă primarul ăla de la Constanța și cu cei de la Apele Române înțeleg că trebuie să lase oamenii să facă ceva pe imensitatea aia... Sunt 400 de metri până ajungi la apă! Trebuie să facă bazine mari, piscine mari, terase, toalete, altfel nu vine nimeni! Toată lumea se duce și își face nevoile în mare! Ce e aia?”, a spus Mitică Dragomir.