După ce și-a încercat norocul în mai multe afaceri, se pare că Brigitte, soția lui Florin Pastramă, își face acum debutul într-un nou domeniu.

Devenită cunoscută în toată țara după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase, Brigitte și-a făcut un nume în lumea mondenă și a fost în continuare destul de mediatizată, chiar dacă a divorțat de fostul jucător de tenis.

Apariția de la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, emisiune difuzată de PRO TV, i-a schimbat viața vedetei, deoarece acolo l-a cunoscut pe Florin Pastramă, cel care i-a devenit iubit și mai apoi soț.

Relația celor doi a evoluat rapid, iar anul trecut ei au decis să își cumpere o casă și în Dubai, acolo unde Brigitte Pastramă s-a mutat alături de fiica ei. Cu toate acestea, vedeta vine des și în România, iar recent i-a rugat pe fanii ei din țară să o ajute.

Din câte se pare, Brigitte a scris o carte și are nevoie de o editură pentru a o publica. Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii despre conținutul cărții, aceasta pare că a fost deja finalizată și trebuie doar tipărită.

„Am terminat de scris o cărticică și am nevoie de o colaborare cu un corector de carte pentru bun de tipar. Eventual să-mi recomandați o tipografie cu un preț ok. Dacă mă puteți ajuta cu o sugestie, aștept mesaj în privat. Mulțumesc mult”, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram, la story.

foto: PRO TV