Ajunsă la aproape 39 de ani, vârstă pe care o va împlini la finalul lunii noiembrie, Lavinia Pîrva a revenit din nou la formele care au consacrat-o.

Frumoasa brunetă din Timișoara, care are un băiețel cu Ștefan Bănică junior, ajunsese de nerecunoscut în timpul sarcinii, după ce luase foarte multe kilograme.

Însă, după ce a născut, artista a decis că trebuie să slăbească foarte rapid, iar acum ea arată foarte bine.

Într-un interviu pentru Click, Lavinia Pîrva a dezvăluit și cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

„Nu am mai slăbit în ultima perioadă, așa mă mențin de ceva timp. După ce am născut, imediat mi-am revenit la formele inițiale, nu a durat foarte mult. Nu am făcut eforturi foarte mari să-mi revin, pentru că nici înainte nu am fost prea durdulie. Doar când am fost însărcinată am reținut multă apă.

Ca să-mi revin într-un timp foarte scurt după ce am născut, am fost atentă la ce mănânc și am inclus sportul în activitatea mea cât mai des. Eu sunt o persoană foarte pofticioasă și în general îmi plac foarte mult dulciurile și am găsit o metodă astfel încât să-mi rezolv ambele probleme, așa că m-am obișnuit să nu mănânc o prăjitură întreagă, decât doar să gust și atât. Îmi fac pofta, apoi mă potolesc.

Și încă un lucru foarte important la care țin mult este că nu mănânc seara după ora 18.00. Acest lucru m-a ajutat tot timpul să mă mențin în formă și să mă mențin bine”, a spus Lavini Pîrva.

sursa foto: Instagram Lavini Pîrva