Monica Tatoiu este căsătorită de 35 de ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Femeia de afaceri în vâstă de 67 de ani a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

Monica Tatoiu refuză să-și ajute fiul să-și cumpere o casă, îndemnându-l să-și facă un credit bancar.  Deși primește lunar o pensie de 22.000 de lei, fosta profesoară de matematică refuză să își ajute financiar fiul în vârstă de 30 de ani.

„Trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă”

„Nu are voie să-și cumpere apartament la bloc, doar casă pe pământ. Nu știu dacă e bine, pentru că trebuie să-și ia un împrumut, pentru că mama nu-i dă. Eu cu Victor am creat de la zero ce am creat, am plecat de la cuțit și furculiță, tata nu a vrut să-mi dea mie. Deci prima am vândut-o (nr. o proprietate din cele două), iar copilul are depuși 60.000 de euro în bancă și asta (n.r. a doua proprietate) bănuiesc că o să fie 120.000 de euro. El nu vrea în București, el are nevoie să-și facă un atelier, nu e important numărul de camere”, a declarat Monica Tatoiu în cadrul podcastului „Tare de tot, cu Viorel Grigoriu”.

Monica Tatoiu vrea să încurajeze independența financiară a fiului ei.

„Dacă mai are de dat o diferență, se împrumută. Dacă se împrumută de la mama, că pot să-l împrumut, la mama poți să amâni rata, la bancă nu poți. Dar la bancă să se împrumute, pentru că mama poate să moară, trebuie să învețe”, a mai spus Monica Tatoiu.

De asemenea, afacerista a recunoscut că este milionară și că în prezent are o pensie lunară colosală. Femeie de afaceri și doctor în matematică, Monica Tatoiu susține că toate meritele îi aparțin. E milionară, însă a făcut sacrificii ca să ajungă până aici. Timp de 14 ani, mai exact în perioada 1996- 2008, Monica Tatoiu a fost în fruntea uneia dintre cele mai importante companii de cosmetice din România.

Da (n.r este milionară). Să știi că totul are un cost. Copilul meu a crescut cu cei doi șoferi ai mei și cu femeia de serviciu, îmi reproșează asta și multe dintre defectele lui sunt pentru că eu nu am avut timp de el. Știi cum e să faci naveta la New Delhi săptămânal? Dar, pe lângă banii mei, care sunt toți în România, dorm liniștită noaptea, nu am făcut șmecherii, am și o pensie de 22.000 de lei. Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici.

Foto FAcebook