Nikita de România a fost agresată fizic de un grup de bărbați în Centrul Vechi din Capitală, în seara zilei de 15 ianuarie. Vedeta a mers la Urgență și apoi la INML pentru a obține certificat medico-legal.

Nikita, pe numele ei real Mihaela Ispas, se afla în compania unui prieten din Franța, Alexandru Tudor, când a fost agresată fizic.

Fără motiv, agresorii, 6-7 la număr, au lovit-o cu pumnii și picioarele în cap până au pus-o la pământ. Și prietenul ei a fost bătut și jefuit, iar în prezent este internat în spital.

„Aseară am avut o întâlnire cu un prieten care abia a venit din Franța să-mi compună niște piese și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi.La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că: «Băi, Nikito, tu ești» și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos.

După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani. După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital.

Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață.

Am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, a povestit Nikita pentru spynews.ro.

În urmă cu mai mulți ani, Nikita de România făcea senzație pe micile ecrane. Între timp vedeta s-a mutat în Spania. Aici, și-a crescut singură cele două fete pe care le are, iar din când în când vizitează România.

Foto Facebook