O femeie din Brașov a fumat marijuana cu un bărbat și a fugit la poliție să se plângă că are halucinații provocate de substanțele interzise.

O femeie în vârstă de 30 de ani din orașul Victoria, județul Brașov a ajuns miercuri la o secție de poliție pentru a se plânge că un bărbat i-a dat să fumeze o țigară cu marijuana, în urma căreia a avut halucinații, relatează Biz Brașov.

Bărbatul a invitat-o la o plimbare cu mașina, iar după ce au ajuns într-o zonă limitrofă a orașului au consumat substanțe interzise, ceea ce i-a creat femeii stări de halucinație, a explicat ea.

Polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, iar în urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a evidențiat prezența în organismul acestuia a două substanțe cu efecte psihoactive.

Pentru cele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală relativ săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 24 octombrie, femeia de 30 de ani, din orașul Victoria, ar fi acceptat să meargă cu un bărbat, din aceeași localitate, cu autovehiculul pe care îl conducea, într-o zonă limitrofă orașului pentru a purta diverse discuții. În acest cadru, cei doi ar fi consumat substanțe interzise, ceea ce i-a creat femeii stări de halucinație, în urma cărora s-a speriat și a fugit pe jos”, potrivit IPJ Brașov. 

Polițiștii l-au identificat și pe conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani. „În urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a evidențiat prezența în organismul acestuia a două substanțe cu efecte psihoactive”, precizează IPJ Brașov. 

La acest moment, dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto Imago