Momente incredibile în direct la TV! O reporteriță este lovită de o mașină chiar în timpul unei transmisiuni în direct, totuși aceasta reușește să se mobilizeze și să continue live-ul.

O reporteriță WSAZ-TV a fost izbită din plin de o mașină în timp ce era în direct, în West Virgina. Tori Yorgey de la WSAZ-TV oferea informații de pe teren, la locul unde o conductă de apă a fost spartă din cauza înghețului, când un autovehicul apare în spate si o lovește pe tânără. 

Prezentatorul tv Tim Irr, care se afla la pupitrul știrilor, rămâne extrem de șocat când tânăra reporteriță dispare subit din cadru. La un moment dat se aude un strigăt: „Oh! Oh Doamne! Tocmai am fost lovită de o mașină!” 

"Toată viața mi s-a derulat în fața ochilor!"

Tori Yorgey își vine în fire și exclamă: "Sunt bine, sunt în regulă! Asta înseamnă transmisiune în direct. Totul este în regulă" și continuă trasmisiunea live, cu toate că este vizibil șocată de cele întâmplate.

Întrebată de co-prezentator dacă o doare ceva, ea a răspus: „Nici măcar nu știu, Tim. Toată viața mi s-a derulat în fața ochilor, dar acesta este TV în direct și totul este în regulă.”

Yorgey a și glumit că incidentul s-a întâmplat special pentru ea, în ultima săptămână la job.

Se pare că nu este prima dată când este lovită de o mașină. "De fapt, am mai fost lovită de o mașină când eram în facultate. Sunt atât de bucuroasă că sunt bine".

"Merită o mărire de salariu!"

Șoferița care a lovit-o pe femeie se aude pe înregistrare scuzându-se, dar Yorgey a asigurat-o că e bine.

Incidentul șocant a devenit rapid viral, iar comentariile nu au întârziat să apară: "Tocmai am urmărit un reporter care a continuat o transmisiune live deși a fost lovit de o mașină. Fata asta merită o mărire salarială!"

Captură video