Scandal în televiziune! O prezentatoare de ştiri din Canada a fost dată afară după ce a decis să nu-şi mai vopsească părul şi să apară pe post căruntă. Știrista lucra la televiziunea canadiană de 35 de ani.

Vedeta și-a anunțat fanii despre concedierea abuzivă într-un clip postat pe rețelele de socializare. Clipul a devenit rapid viral, ajungând la 4,4 milioane de accesări.

Într-un videoclip de două minute postat pe Twitter, Lisa LaFlamme a anunţat că a fost înlăturată din funcţia de prezentatoare a CTV National News, una dintre cele mai urmărite emisiuni de seară din ţară. Vestea a înfuriat opinia publică, în centrul scandalului fiind una dintre cele mai mari organizații media din țară.

„Sunt încă șocată și întristată! La 58 de ani credeam că voi avea mult mai mult timp să spun mai multe povești care ne influențează viața de zi cu zi”, a declarat Lisa LaFlamme.

LaFlamme a lucrat pentru CTV News în ultimii 35 de ani, transmiţând din zonele de conflict şi din locuri în care s-au produs dezastre naturale. Ea a fost desemnată cea mai bună prezentatoarere de ştiri la Canadian Screen Awards.

Foto Facebook Breakfast Television