Problemele de sănătate ale fostului primar al Bucureștiului au afectat serios bugetul familiei, iar Oana Lis încearcă să găsească diverse soluții pentru a face rost de bani.

Viorel Lis, în vârstă de 79 de ani, se confruntă în prezent cu mari probleme de sănătate, iar costurile tratamentelor sale sunt extrem de piperate.

Anul trecut, Oana Lis a anunțat, în mediul online, că și-a amanetat verigheta pentru a-i putea lua un cărucior cu rotile partenerului ei de viață. Ulterior, Oana Lis a cerut ajutorul internauților pentru donații. 

„Eu am cheltuit foarte mulți bani în această perioadă pentru că totul costă, nimic nu este gratis. De exemplu, dacă chemi de două ori pe săptămână acasă un kinetoterapeut costă 400 de lei, dacă chemi un cardiolog acasă trebuie să scot 1.000 de lei din buzunar și tot așa. S-au cheltuit până acum sute de milioane. Am fost și ajutată de cei din jurul meu dar am făcut și economie. De exemplu nu mi-am mai luat nu știu ce fond de ten care îmi plăcea…mai scump și am preferat să îmi iau unul mai ieftin și tot așa. Am renunțat la majoritatea lucrurilor mele pentru a face economie.

Viorel merită ce este mai bun. În rest este foarte bine, râd de el, glumesc cu el și îl ameninț cu azilul că a văzut pe la televizor unele lucruri și s-a speriat tare. Eu așa sunt, sunt o persoană sufletistă. Eu am grijă și de bunica mea. Îi trimit pachet, pastile și ce îi mai trebuie ei. Și nu doar ei, ci și la un nevoiaș, de pe stradă, când pot îi dau de mâncare”, a declarat Oana Lis pentru click.ro.

Recent, Oana Lis i-a întrebat pe cei care o urmăresc ce ar cumpăra de la ea sau de la Viorel, pentru că are nevoie de bani și vrea să pună la vânzare diverse obiecte.

„Aș vrea să vând ceva de la Viorel sau de la mine ca să fac rost de bani pentru ceva ce îmi trebuie. Ce ați cumpăra de la noi, ceva personal? Aștept idei”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Mai mulți utilizatori din mediul online au blamat-o pe vedetă, spunând că a ajuns să  „cerșească” pe internet. „Adică unora nu le este jenă să ceară bani la tot mapamondul pentru război și mie să-mi fie pentru că vreau să fac rost de bani pentru un om cu boli cronice, un om bun și drag, de care mă ocup singură 24/24?! Fiecare are valorile lui umane după care se ghidează!”, le-a răspuns Oana Lis.

Foto FAcebook