Oana Radu și Cătălin Dobrescu locuiesc în aceeași casă chiar dacă s-au despărțit. Cei doi au fost căsătoriți 3 ani, dar au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

Cu toate acestea, cântăreața și antrenorul de fitness încă locuiesc în același apartament pe care l-au achiziționat destul de recent, în București.

Artista a explicat de ce nu s-au mutat până acum

Vedet a declarat că încă nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu fostul partener: „Da, încă locuim împreună. E mult spus locuim împreună, cel puțin eu am încercat să-mi mut puțin locuința în diferite părți. De ce? Nu pentru că nu ne-am înțelege bine, nu pentru că aș avea probleme, eu cred că nu ne vom putea desprinde dacă o să locuim împreună în continuare.(…)

Nu vreau să zic asta pe post (n.r.- dacă îl mai iubește sau nu), consider că dacă am hotărât să ne despărțim, e clar că ceva acolo nu mai funcționa. Ideea este că noi am hotărât să punem punct acestei relații și cred că dacă locuim împreună nu e ok. Momentan avem niște lucruri de împărțit, până vom decide cum le vom face, tocmai pentru că nu am rămas dușmani, nu ne grăbim, lăsăm lucrurile să se așeze, vedem cum vor decurge lucrurile și în 2-3 luni vom lua o decizie importantă”, a declarat Oana Radu, potrivit WOWbiz.ro.

Oana Radu nu a vrut să precizeze motivul despărțirii, însă faptul că petreceau tot timpul împreună a fost un factor important în luarea deciziei de divorț: Nu o să zic aici! Pur și simplu, dacă oamenii sunt curioși să afle sau dacă vor să le spun, nu am avut un motive anume sau dacă am avut nu e cazul să discutăm aici. Ideea e că noi stăteam foarte mult timp împreună și cred că uneori dăunează relației, totodată, mai cred că iubirea nu este suficientă și că oamenii trebuie să facă uneori ceva pentru relație lor.

Cred că noi am făcut prea mult și treaba asta ne-a suprasolicitat.(…) Nu-i simt lipsa lui Cătălin pentru că noi am hotărât să încheiem acest capitol și nu-i simt lipsa pentru că nu am timp, muncesc foarte mult.”

Foto FACEBOOK