E oficial! Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, divorțează după doar trei ani de căsnicie.

În urma zvonurilor apărute în ultima perioadă în presă, vedeta a confirmat pe rețelele de socializare despărțirea de partenerul ei. Artista în vârstă de 29 de ani a făcut primele declarații despre divorț. Interpreta recunoaște că trece ptrintr-o perioadă grea și nu este pregătită să dea multe detalii despre subiect.

„Am hotărât să o luăm pe drumuri separate”

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu.

Oana Radu s-a căsătorit civil cu Cătălin Dobrescu în anul 2020. Momentan nu se cunoaște motivul despărțirii, dar au existat multe indicii despre separare înainte de anunțul oficial. Cântăreața renunțase la verighetă de o bună perioadă de timp, și își ștersese și toate fotografiile cu fostul partener de pe rețelele de socializare.

Cătălin Dobrescu nu a dorit să facă prea multe declarații despre acest subiect sensibil:

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a spus Cătălin Dobrescu.

Foto FACEBOOK