Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să pună stop unui mariaj care a durat șapte ani. Totul din cauza infidelității.

Zăvo își acuză soțul că are o amantă secretă, iar relația amoroasă dintre cei doi durează de aproximativ un an și jumătate.

Vedeta a vorbit deschis despre separare: În sfarsit sunt o femeie libera! Astept pretendentii care se uitau de pe margine si salivau….glumesc… Sunt plina de iubire si incredere in tot ce vine bun spre mine ! Va pup si va iubesc mult!, a scris Oana pe rețelele de socializare.

Să vină pretendenții!

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele’, a spus Oana Zavoranu pentru o emisiune TV.

De cealaltă parte, Alex Ashraf nu vrea să vorbească despre despărțirea de Oana Zăvoranu.

„A cheltuit 162 de mii de euro cu ea"

Oana acuză nu doar că a fost înșelată, ci și că Alex i-ar fi cumpărat casă și mașină amantei.

„Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a declarat Oana Zăvoranu pentru viva.ro.

Foto FACEBOOK