Ajunsă la aproape 51 de ani, vârstă pe care o va împlini în vară, Oana Zăvoranu continuă să facă lucrurile care au ținut-o aproape mereu pe prima pagină a tabloidelor.

Chiar dacă anii au trecut, Oana Zăvoranu pare că nu s-a schimbat prea tare, iar declarațiile pe care le face par de fiecare dată unele războinice.

De această dată, vedeta i-a luat în colimator pe dușmanii ei, însă nu a dat niciun nume, ci a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care spune că își iubește dușmanii.

„Pentru mine, anii chiar dacă trec, nu mă îmbătrânesc. Nimic nu mă îngenunchează, anii nu mă fac să renunț la ce iubesc și în ce cred, ci mă fac mai puternică, mai ambițioasă și mai aprigă față de vrăjmașii care stau ascunși, pentru că nu au cum să se uite vreodată în ochii mei. Nici puterea sau demnitatea de a-și cere iertare.

Eu nu am greșit decât pentru că i-am tolerat, primit în casa mea, dat acces la banii mei sau pentru că am crezut că au coloană vertebrală sau vreo urmă de omenie. Dumnezeu însă nu doarme niciodată! Nu vă mai duceți pe la biserici la mișto, spovedi sau alte minciuni. Arătați-vă adevărata față, că nu puteți minți pe nimeni la nesfârșit. El vă vede și știe El cel mai bine ce vă dă.

Mulțumesc mult tuturor dușmanilor. Ei sunt singurii fraieri care se preocupă mai mult de mine decât de ei. Eu vă iubesc mult de tot”, a scris Oana Zăvoranu pe internet.

foto: Instagram