Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai divorțează! Cei doi au decis să dea uitării tot trecutul ce le-a făcut rău și au convenit să își mai acorde o șansă.

În urma unor discuții serioase, Zăvoranca a decis să-și ierte soțul și să renunțe astfel la procedura de divorț.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu mai divorțează

În luna septembrie 2023, vedeta era hotărâtă să se despartă de Alex Ashraf din cauza infidelităților repetate. Mai mult de atât, bruneta îl acuza pe Alex că din banii ei i-a cumpărat mai multe bunuri femeii cu care a înșelat-o.

„Am tăcut de proastă. Am crezut că îi trece, pentru că așa mă mințea. Din păcate, parcă aveam mintea cusută. (…) Casa în care stă, mobila, mașina, tot… sunt luate din banii soției (adică ai ei, n. red.)”, spunea Oana Zăvoranu.

Cu toate aceastea, ei au decis să se împace și au făcut primele declarații despre situația actuală.

Oana Zăvoranu și-a iertat partenerul cu care este căsătorită de 7 ani.

Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansa căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi- a zis te iubesc. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că, dacă uiti poți să și ierți! Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț. 

Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart. El a avut posibilitatea în tot acest timp să-și dea seama că dai un diamant pe un șift și nu dai un Rolex pe un Cassio. Când mergi o săptămâna cu Lastunul, îți dai seama de Merțan”, a declarat Oana, la Xtra Night Show.

Alex Ashraf: Recunosc că am călcat strâmb, se mai întâmplă

Și soțul Oanei a confirmat împăcarea: „Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț. Doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat, se împacă și trec peste orice popas. Orice om când se simte trădat, ajunge să spună niște chestii pe care le regretă. Cum și eu am regretat ce am făcut. Ea are dreptate! Eu am făcut și bine și rău. 

Niciodată nu am zis că nu am avut o relație. Recunosc că am călcat strâmb, se mai întâmplă. Dar, eu și Oana suntem o familie, la noi nu se poate pune capăt! Viața mea e lângă Oana.”, a declarat Alex Ashraf.

Întrebat dacă este adevărat zvonul cum că ar fi cheltuit banii Oanei Zăvoranu pe cadouri scumpe pentru noua iubită, Alex Ashraf a precizat: „Nu confirm că am cheltuit din averea Oanei Zăvoranu, din banii familiei, da, confirm, că am făcut o grămadă de chestii, care e problema. Regret, îmi pare rău. Mă interesează să construiesc un viitor cu Oana."

Foto Facebook