Ajunsă la 45 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, Andreea Bănică pare că a dat muzica pe afaceri.

Chiar dacă nu mai este în topurile muzicale și melodiile ei nu se mai aud la radio, faimoasa cântăreață o duce foarte bine și nu duce lipsă de bani.

Din câte se pare, hotelul din Eforie Nord pe care și l-a deschis alături de soțul ei este plin ochi, iar acest lucru o umple de satisfacție pe Andreea Bănică.

„Suntem foarte bine, este primul an de când suntem deschiși. Este plin! Hotelul se află în Eforie Nord. De când eram mică, e una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoralul românesc. Din cauza asta mi-am dorit să îmi fac o afacere aici, știam că nu o să dau greș. Dacă mi-aș fi făcut în altă staține, nu mă gândeam că ar merge atât de bine. Eforie Nord este o stațiune suprapopulată, chiar am filmat aglomerația de pe plajă. Nu ai loc să arunci un ac. Atât timp cât oamenii ne calcă pragul, eu sunt fericită. Pe lângă bucuria pe care o am la concerte, să îi văd pe oameni fericiți, asta este una dintre cele mai mari satisfacții pe care le am. Văd clienți fericiți, așa sunt și eu fericită”, a spus Andreea Bănică pentru Playtech.