După ce a decis să nu comenteze scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep, antrenorul francez Patrick Mouratoglou s-a răzgândit și a transmis un mesaj cu întârziere pe Instagram.

Dacă vineri seara a transmis că „Pentru moment, no comment”, acum Patrick Mouratoglou a sărit în apărarea Simonei Halep cu un mesaj de susținere: „Te susțin 100% în această luptă. Până la capăt”.

Simona Halep este antrenată de francez de la începutul anului.

Prima reacție a lui Patrick Mouratoglou după suspendare provizorie a Simonei Halep

Antrenorul Patrick Mouratoglou a repostat comunicatul Simonei Halep în care anunţă că a fost testată pozitiv. El a avut un mesaj scurt pentru sportiva sa.„Te sprijin 100% în această luptă, Simona. Până la capăt”, a scris Patrick Mouratoglou pe Instagram. 

"Aşa vom face", a scris Simona.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat, vineri, că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022. În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

Ce suspendare riscă Simona Halep

Potrivit Codului Mondial Antidoping, Simona Halep riscă o suspendare de până la patru ani. Sportivii pot obține o reducere a pedepsei, dacă recunosc și își acceptă sancțiunea.

Foto FACEBOOK&INSTAGRAM