Scene ca dintr-un film de acțiune au fost surprinse recent în apropiere de Hollywood! Totul a fost însă cât se poate de real!

Un bărbat și-a văzut moartea cu ochii, de două ori chiar, dar a scăpat cu viață și acum se poate considera un om cu adevărat norocos.

Salvare spectaculoasă

Un pilot de avion de agrement a fost salvat în ultimul moment de poliţişti după ce a aterizat pe o trecere la nivel cu calea ferată, înainte ca avionul său să fie făcut ţăndări de un tren de mare viteză.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani care pilota avionul a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în oraş şi a rămas suspendat pe şinele de cale ferată. Avionul Cessna cu un singur motor şi-a pierdut propulsia la decolare de pe un aerodrom vecin și a aterizat de urgență pe o trecere la nivel cu calea ferată.

Avionul a fost spulberat în mii de bucăți

Pilotul a fost scos, rănit, din carlingă de către poliţişti, cu doar câteva secunde înainte ca avionul să fie spulberat de un tren. Imaginile dramatice au fost surprinse de camerele de corp ale poliţiştilor salvatori.

Potrivit Poliţiei din Los Angeles, care a difuzat pe Twitter o înregistrare video a salvării, pilotul, care se afla singur în avion, a fost scos din cockpit în stare de șoc și cu fața plină de sânge.

Din fericire, salvatorii au reușit să-l tragă pe bărbat de pe șine în ultimul moment. Trenul care se apropia cu mare viteză a spulberat avionul într-o clipă. Potrivit poliției, victima a fost transportată la spital, iar starea este stabilă. În accident nu a fost rănită nicio altă persoană, au anunţat salvatorii.

”Cred că tipul ăsta trebuie să cumpere un bilete la loto, pentru că şi-a înşelat moartea de două ori în zece minute”, a declarat unul dintre poliţiştii care l-au slavat pe pilot.

Și martorii oculari au rămas înmărmuriți când au văzut incidentul: Polițiștii de la fața locului au dat dovadă de eroism și de prezență de spirit.

Captură video