LX Xander, un producător muzical foarte cunoscut din Marea Britanie, ține prima pagină a tabloidelor din SUA și Anglia, după ce s-a aflat că se iubește în același timp cu șase femei!

Chiar dacă multă lume îl acuză că este doar un „Sugar Daddy” și că nu are, de fapt, nicio relație, LX Xander spune răspicat că le iubește la fel de mult pe toate cele șase femei și că, mai mult decât atât, își mai caută încă o iubită.

„Am descoperit că monogamia tradițională nu funcționează cu adevărat la mine și la felul în care funcționez eu ca ființă umană. Ar trebui să-mi rezerv toată dragostea și afecțiunea pentru o singură persoană, dar acest lucru nu mi se potrivește. Le am pe Nia, Avery, Vee, Beyani și Izzy. Și încă două fete care îmi sunt foarte aproapiate, dar care vor ca identitatea lor să rămână privată”, a spus LX Xander, care în prezent locuiește în Los Angeles.

Într-un podcasat în care a fost invitat, LX Xander a spus că relațiile intime sunt greu de gestionat dacă sunt implicate mai mult de patru persoane, dar că nu i s-a părut nimic ciudat să aibă mai multe iubite, deoarece lucrurile au venit natural.

Britanicul care locuiește acum în SUA a afirmat că nu are nimic împotrivă dacă vreuna dintre iubitele lui ar ieși cu un alt bărbat și ține să le spună „cârcotașilor” că nu le plătește pe femei pentru a sta alături de el, ci sunt pe bune iubitele lui.

foto: Instagram