În vârstă de doar 30 de ani, Lidia Buble poate fi considerată, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România.

Cu o voce aparte și cu melodii care au cucerit topurile muzicale, artista născută în Deva a ajuns de tânără în București, însă nu se gândea că va deveni cântăreață.

Așa cum afirmă chiar ea, Lidia Buble s-a vrut a fi gimnastă, sport pe care l-a practicat în copilărie, însă până la urmă a ajuns bonă și dealer auto. Pentru ca mai apoi să își descopere calitățile de artistă.

Din câte se pare, prima meserie pe care a avut-o Lidia Buble în București a fost cea de bonă în casa lui Cristian Olteanu, politician cunoscut în țara noastră.

„Nu știu dacă muzica a fost visul meu, dar este un fel de vis american trăit pe tărâm românesc. Eu am venit cu total alte gânduri în București. M-am visat o mare gimnastă, dar am dat-o în meseria de bonă, apoi am intrat în lumea auto. Am fost bonă cam un an și jumătate în București.

Cumva, consider că muzica m-a căutat pe mine, chiar a insistat să mă găsească și m-a găsit. Trebuie să recunosc că abia după câteva luni de carieră mi-am dat seama că este tot ce îmi doresc să fac pentru tot restul vieții mele”, a spus Lidia Buble pentru PlayTech.

foto: Instagram