Ajuns la 76 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în această vară, Arnold Schwarzenegger continuă să fie unul dintre cei mai căutați actori de la Hollywood.

Chiar dacă filmele în care a jucat de-a lungul timpului au scris istorie, actorul născut în Thal (Austria) a dezvăluit recent prin intermediul rețelelor de socializare că are niște probleme de sănătate.

Potrivit celor spuse de Arnold Schwarzenegger, vedeta are dislexie și are nevoie de luni de zile pentru a reuși să memoreze cum trebuie scenariul unui film și replicile pe care trebuie să le spună.

„Iată secretul meu: citesc îngrozitor. Nu se vorbea despre dificultăți de învățare în Austria anilor '50, așa că, de cele mai multe ori, când mi se cerea să citesc cu voce tare în clasă, se producea dezastrul și eram lovit cu rigla. Dar acum știu că sunt dislexic. Când mă pregătesc pentru un film, citesc și recitesc scenariul luni de zile, până memorez fiecare replică. Am nevoie de timp și am nevoie să repet pentru a mă concentra asupra cuvintelor”, a spus Arnold Schwarzenegger.