Considerat drept unul dintre cei mai iubiți maneliști din România, Florin Salam a avut de-a lungul timpului parte și de multe atacuri din partea oamenilor. Iar acestea pare că sunt tot mai dese în ultimul timp.

După ce familia cântărețului a fost atacată în mediul online, Florin Salam a luat atitudine. Mai multe persoane i-au scris că el are copii urâți, iar drept răspuns manelistul a făcut un live pe TikTok.

„Și ce dacă a zis? Păi, ăștia sunt urâți? Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori! Puteți să spuneți ce vreți voi, dar să spuneți că am copii urâți... Eu am cei mai frumoși copii. N-ați văzut pe Betty, Dani, Rania, Măriuța, Dani cel mic... să nu mai zic de Roxana mea. Eu sunt mai zăpăcit, dar când e vorba de familie, eu am cea mai frumoasă familie. Știți și voi treaba asta. De ce să mă supăr? Dacă și de mine spuneți că am copii urâți...”, a fost replica lui Florin Salam.

Și Roxana Dobre, partenera lui Florin Salam, a intervenit în acest scandal: „Dacă sunt frustrați și sunt oameni răi... Nu avem cum să fim pe placul tuturor! Dacă am lua în calcul toate prostiile...”.